TRON: Legacy - Me titra shqip


Kategorite:
 Aventure, Aksion, Fantashkence

Kohezgjatja: 125 minuta
Populariteti: 13,311
Statusi: Released
Vleresimi: 6,4 (4781)
Shikuar: 37
Source: N/A
Trailer: YouTube YouTube YouTube
Pershkrimi: Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.