The Marine 2 - Me titra shqip
Kategorite: Aksion, Aventure, Dramatik, Thriller
Kohezgjatja: 95 minuta
Populariteti: 5,887
Statusi: Released
Vleresimi: 5,5 (91)
Shikuar: 30
Source: N/A
Trailer: YouTube
Pershkrimi: Në një udhëtim të cilën, rreshteri i marinsave Xho Linud (DiBiase) dhe gruaja e tij Robin marrin pjesë në një festë VIP kur katastrofa qëllon. Disa terroristë të pamëshirshëm shfaqen në festë dhe marrin peng një numër njerëzish – duke përfshirë Robinin! I vetëm në një vend të huaj pa përforcime, Linudi duhet të mbështetet te stërvitja e tij si marins për t’iu kundërpërgjigjur terroristëve, për të shpëtuar pengjet dhe për të parandaluar një luftë ndërkombëtare!