The Hunger Games: Catching Fire - Me Titra Shqip

Kategorite: Aventure, Aksion, Fantashkence
Kohezgjatja: 146 minuta
Populariteti: 19,239
Statusi: Released
Vleresimi: 7,4 (12143)
Shikuar: 25
Source: N/A
Trailer: YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube YouTube
Pershkrimi: Katniss Everdeen dhe Peeta Mellark behen shenjestra e Kapitolit pasi fituan lojrat e kaluara te urise. Duhen te marrin serisht pjese ne lojrat e radhes per te mos pasur kryengritje nga zona te pakenqaura me vendimin e Kapitolit qe thyen rregullat dhe nxoren dy fitues.