The Avengers - Me Titra Shqip

Kategorite: Fantashkence, Aksion, Aventure
Kohezgjatja: 143 minuta
Populariteti: 34,274
Statusi: Released
Vleresimi: 7,7 (21546)
Shikuar: 53
Source: N/A
Trailer: YouTube YouTube YouTube
Pershkrimi: Nik Furia është drejtori i SHIELD, një agjenci ndërkombëtare paqeruajtëse. Agjencia është e përbërë nga ajka e superheronjve të Marvelit, Njeriu i Hekurt, Hulku i Jashtëzakonshëm, Thori, Kapiten Amerika, Fajkoi dhe Vejusha e Zezë. Kur siguria globale kërcënohet nga Loki dhe hordhitë e tij, Nik Furia dhe skuadra e tij do të kenë nevojë për të gjitha fuqitë e tyre për të shpëtuar botën nga katastrofa.