Sword of the Assassin - Me titra Shqip

Kategorite: Aventure, Dramatik, Aksion
Kohezgjatja: 100 minuta
Populariteti: 1,416
Statusi: Released
Vleresimi: 6,2 (14)
Shikuar: 32
Source: N/A
Trailer: N/A
Pershkrimi: Nguyen Vu është i mbijetuari i vetëm i familjes së tij të cilit ju ekzekutuan nga Perandoresha e Vietnamit. Ai do të bëjë çmos të gjej autoret e krimit dhe të vendos drejtësi, dhe të pastroi emrin e familjes së ti.