Son of Batman - Me titra shqip


Kategorite: Te Animuar, Aksion, Aventure
Kohezgjatja: 74 minuta
Populariteti: 7,901
Statusi: Released
Vleresimi: 6,8 (530)
Shikuar: 23
Source: N/A
Trailer: YouTube
Pershkrimi: Batmani ja mëson të birit rrugët e ti se si ka kaluar, dhe sfidat qe ka kapluar mundohet ta trajnojë në mënyrën me të sigurt, për të qen një djalosh i fuqishëm dhe krenar, deri sa ati i duhet të luftoj me ninxhat vrasës.