Saving General Yang - Me titra shqip

Kategorite: Aksion, Aventure, Histori
Kohezgjatja: 102 minuta
Populariteti: 5,009
Statusi: Released
Vleresimi: 6,4 (57)
Shikuar: 41
Source: N/A
Trailer: N/A
Pershkrimi: Ne verilindje te Kinës, herët para eres sonë, dinastia “Song”, ne vitin 986 para erës sonë. Ushtria Khitan hakmerret per një masakër qe kishte ndodhur në te kaluaren, duke rrembyer gjeneralin Yang Fe dhe duke e lënë gruan e tij dhe 7 djem per ta shpetuar atë, te cilet ranë ne gracken e tyre vdekjeprurese.