Casino Royale - Me Titra Shqip


Kategorite: Aventure, Aksion, Thriller
Kohezgjatja: 144 minuta
Populariteti: 36,814
Statusi: Released
Vleresimi: 7,4 (6711)
Shikuar: 229
Source: N/A
Trailer: YouTube YouTube YouTube
Pershkrimi: Agjenti sekret “007” më i njohur në botë vjen në filmin “Casino Royale” për të shpëtuar botën nga një i çmendur dhe nga banda e tij terroriste. Ky është quajtur si “Filmi Bond më i mirë i kohërave” nga revista G.Q. Aktori Daniel Craig në interpretimin e tij të parë luan superspiunin britanik Xhejms Bond ndërkohë që e përshkon rrugën e tij me fjalë të ëmbla, me forcë dhe pajisje të teknologjisë së fundit për të tejkaluar mundësitë dërrmuese që vetëm Bondi mund ta bëjë.