Battle of the Damned - Me titra shqip


Kategorite: Aksion, Fantashkence, Aventure
Kohezgjatja: 88 minuta
Populariteti: 4,99
Statusi: Released
Vleresimi: 4,9 (67)
Shikuar: 30
Source: N/A
Trailer: YouTube
Pershkrimi: Pas një shpërthimi viral vdekjeprurës, ushtari i ushtrisë private, Maks Getling, drejton një grusht të mbijetuarish dhe një bandë rrobotësh fundërrima kundër një ushtrie të infektuarish.