AVP: Alien vs. Predator - Me Titra Shqip

Kategorite: Aventure, Fantashkence, Aksion, Horror
Kohezgjatja: 101 minuta
Populariteti: 18,341
Statusi: Released
Vleresimi: 5,7 (2451)
Shikuar: 41
Source: N/A
Trailer: YouTube YouTube YouTube
Pershkrimi: Gjatë një ekspedite arkeologjike në Bouvetøya të Islandes në Antarktik, një ekip arkeologësh dhe shkencëtarë të tjerë e gjejnë veten të kapur në një betejë mes dy legjendave.