Apocalypto Me Titra shqip

Kategorite: Aksion, Aventure, Dramatik, Thriller
Kohezgjatja: 139 minuta
Populariteti: 13,447
Statusi: Released
Vleresimi: 7,4 (2607)
Shikuar: 44
Source: N/A
Trailer: YouTube
Pershkrimi: Mbretëria Maja këmbngulin krerët kyç, për ti zën robë disa fise tjera për ta ndertuar një tempull të ri por nje njeri bën një sakrific të çmuar për ta liruar veten dhe për ta shpetuar familjen e ti nga mbreteria maja.